Skála
Anotace: Trochu smutná básen
Nedobytná zdála ses,
tvrdá jako skála.
Ted ti stéká po vlasech
šampon jako sláva.
Ted ti nebe otvírá bránu dokořán,
a ty stále hledíš nevíš kudy kam.
Po nocích tě hledám,
dveře otvírám,
v náručích tě najdu,
víc nic neříkám.
Křehká ses mi zdála,
já tě miloval.
Zlata třpyt tě zlákal,
do okov tě dal.
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)