Skvělé, a příjemné zjištění. Tato kocovina po opíjení je silně pozitivní. Nenávidět své zápory je první krok. Kamenné není zlé, je to jen výraz pevnosti pravdy. A dálka? Neexistuje. Celý vesmír je v nás. ST Fakt dobré usmíření.
18.04.2016 09:05:30 | VEDz RVAHEs