Anotace: ...
To já jsem uhnula očima
Nechtěla jsem být viníkem
a tak jsem se tě vzdala
smetla jedinou krátkou větou
vše dobré, cos mi dala
Nechtěla jsem být viníkem
měla jsem o tebe strach
tak jsem se stala pokrytcem
a na mističku vah
dala jen soucit, pýchu zatajila
tvé hříchy vzala jako štít
aniž bych spočetla svoje vlastní
a nechala tě jít
Teď vím, že jsem se unáhlila
však pozdě bušit na dveře
kaju se, ale příliš pozdě
už není, kdo by otevřel
28.04.2016 21:01:18 | RyxiraAmyGinger