Princezna z ostružin
Anotace: Pravda či lež? Kdo ví? Dámy ať prominou, ale konec je jen pro pány a pokud si ho přečtou ať mě neodsoudí na kříž :-D
Ve vyšmajdaných botách,
rozdrbaných džínách,
maskáčové bundě.
S pilkou a nůžkami,
jdu osvobodit
svou ostružinovou princeznu,
jenž zmizela v nedohlednu.
Prodírám se
klíštětovým peklem,
střihám a řežu.
Ruce mám
samý trn a krev,
prodírám se dál.
Však co když
mám špatný směr!?
Nevadí
budu blíž ke švestkám,
bude víc slivovice.
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: básněnka, Lioness, Kett, Noc17, Frr, Nikita44
Komentáře (9)
Komentujících (6)