Spojování ohňů
A v okamžiku, kdy se spojí ohně,
my půjdeme, tak jak jsme vždycky byli,
zesláblí, nazí, odhmotnělí,
rorýsi spící v letu,
zbavení vnitřních obav,
připravení na samotu,
hledaje slepý přístav,
v ústí posvátné jeskyně.
A v okamžiku, kdy se spojí ohně,
brána hladově otevřená,
vypustí ze svých útrob syna,
jenž zkrotí všechny naše vášně,
jediným slovem prorockým.
Pak spletitost nás sváže něžně,
a bojovat nebude s kým.
Vtom okamžiku, kdy se spojí ohně...
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Móny, VEDz RVAHEs, Frr, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)