Alespoň
ve vzpomínkách
pojďme si zkusit
znovu prožít
vzácné okamžiky
všech námi
prošlapaných cest
a ten záblesk světla
mezi nimi?
to je náš život
se všemi jeho stíny
jen zlomek času
z dávno vyhaslé
záře hvězd...
Ano Nikitko, ano.. jsme ozářeni hvězdami a ani netušíme,že už neexistujou celý miliony let -žijeme někdy věčnou chvíli jako vesmír věčnosti..:-D*
23.04.2016 06:59:58 | Frr