Natáhnu se na postel
a budu tiše sedět.
Sedím zrovna nad kotlem,
měl bych to vlastně vědět.
Cítím nějaký brnění,
nevím co to může být.
Nasadím si brnění
a můžu jak vlk výt.
Začíná mě pálit zadek,
co jsem dnes asi sněd
Byl to chilli párek?
To abych se zved.
Zjišťuji že nemám,
kousek pravé půlky.
Druhou půlku hledám,
potřebuji nutně hůlky.
Mučil mě ten kotel,
co dole žárem plane,
už nikdy nechci hotel,
chci se válet v bahně.