Když ztratíš naději...
Anotace: (Název už sám o sobě dost vypovídá.)
Když ztratíš naději…
Hledím na vodu, která rychle teče pode mnou,
pak se otočím a sleduji auta, která tady po mostu jedou.
Otočím se zpět k vodě
a stále si opakuju, že to bude v pohodě.
Najednou pocítím, že to musím udělat,
stejně tu není nikdo, kdo by mě měl rád.
Za chvíli se nikdo nebude moci kouknout do mých očí,
naposled se nadechnu, zavřu oči - a skočím.
(PS.: Pro šťouraly: nic v tom nehledejte, momentálně prožívám šťastné období.)
Přečteno 600x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)