Anotace: Když chci někoho urazit, vždycky si najdu způsob.
Sbírka: Satirik ve svém živlu
Hezké, a celkem jsi se i přesně trefila, právě jsem dospíval v koupelně při holení svojí oblíbenou, Išol Janko pres potok, kišáňďalok, stratil vajca aj kokot, kišáňďalok, Juch:-), jo, a obraz mám rozmalovaný na chatě, fakt:-)
15.10.2016 15:04:10 | Jeněcovevzduchukrásného
Výborně. No ono už jen býti básníkem je ohledně hledání Vah velmi podezřelé.
15.10.2016 15:21:18 | Bánší
:-)A aby toho nebylo dost, tak mám na pravé dlani mezi ukazováčkem a prostředníčkem dost výraznou čáru, která je i vcelku vzácná, tedy, zase až na ty Váhy:-).I na těch čarách něco je:-)
15.10.2016 15:28:18 | Jeněcovevzduchukrásného
Strašně milé a inspirativní :-) Zdraví čistokrevná račice zrovna od plotny skákajíce...
02.10.2016 11:02:36 | kejtyyy