bosá.....
jen trochu trávy u kotníků
rosa
doplní větru druhý dech
pár zrnek písku
vzpomínky
u pomníku
včerejšího slunce západu
a trochu mechu
víš? toho z mořské pěny
bosá...
všechny podoby ženy
taneční náladu
jsem svým bokům dala
vstupuji do mléčné dráhy
...sama
pouštím tvou dlaň
dívej se. ..lásko z příboje
jak tančím ve hvězdách
u srdce vesmír
ve vlasech z měsíce prach
ano-bosé nožky jsou vlastně někdy cudně utajená křídla v závratích...:-D*
ST*
26.04.2016 20:57:16 | Frr