je sice pravda, že tu desku zrovna v těchto dnech poslouchám nejvíc, ale možná i kvůli tomu mi ten text připadá, jako bys ho ani nepsala ty, v čele s neoriginálním názvem. není to škoda? je to škoda.
26.04.2016 21:07:50 | CoT
Možná... ta hudba se mi tím táhne vším, a nedokážu a nechci ji od toho oddělit, i za cenu neoriginálního názvu, kde by bez něj byly asi jen tři tečky. I tak díky, CoTe. :)
26.04.2016 21:12:30 | Sýkorka07