Anotace: Potěšil by mě nějaký komentář...
Až svlékneš mě ze smutku
jako trávu z ranní rosy,
snad začnu být průhledná, křehká
a zranitelná
snad ještě více
Potkávám tě a z mých nejistot
ti vždy selže naděje
i když víme,
že jsou věci horší než zlomené srdce,
a minuty dále utíkají
Ryješ mi do kůže pár lítostných
zpráv
a už i tehdy, kdy z ruky odkapává krev
...
mě bolí jen tvá trpělivost
a ke mně předem mrtvé city
A zase jedno překvapení v podobě mladé ženy a utrpení. Kam na tu hořkost holky chodíte?
28.06.2016 13:13:47 | JSJ
...."Ryješ mi do kůže pár lítostných zpráv"...
...to se mi líbí velice povedené
27.04.2016 06:56:27 | Mácha