Jsme kdo jsme
Anotace: doufat, věřit a dýchat // bez strachu jsme svobodní
tichý hlas šeptá
co nikdo nevěděl
bláto na duši
zvoník odletěl
nevidět znamená milovat
být odvážný a šokovat
hlupák či srab
soudí se sám
přiznat si pravdu
a nikdy nelitovat
jsme kdo jsme
tak čeho se bát
dýchat pomalu
v životě bez strachu
rozvážně se poddávat
mezinárodní lásce
a doufat, že zase jednou budu happy
"bez strachu jsme svobodní"
kdo nezažil, nepochopí
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: Marsinka, vodnař, Jin&Jang
Komentáře (0)