Zkouším jak to smrdí,
když maso hnije doma
na kanapi zrovna sedím
z toho pachu mám už kóma.
Zkouším jak to voní,
když opékám něčí maso.
Kousnout se trochu bojím
zkouším jenom jeho jakost.
Zkouším jak to vypadá,
když přidám banán k masu.
Chuť k jídlu silně upadá,
nad vzhledem masa žasnu.
Zkouším jak to skončí,
když dojím poslední sousto.
S masíčkem se loučím,
bylo dobré, chcete kousnout?