Světla
Snad dokážu i zatemnit své srdce rozumem,
ale uvidím pak jiskry v hvězdách vyhaslých?
Když supi uniknou z úst mých,
musím se ptát, co potom?
Tys přišla na Venušin den,
k chlapci se smutnýma očima,
a on ti řekl o vesmíru citů,
kde skutečnost podobá se mýtu.
Tmy jsem se nikdy nebál.
Zhasínám světla, abych v dálce viděl další...
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Zrzi
Komentáře (0)