Cesta
Anotace: ..možná je to ona...???...
Ticho a stmívání
kafe a sen
jsi snad??
Fotka a hlas.
Nemám víc,
jen žádný strach.
No Fear.
Hvězdný chlad
jsem co nejsem,
snad!!
Nemám víc než nic
a temnota je cíl.
Snad!!!
Jsi cesta, jsi cíl.
Kdo ví.
Snad jen ty to víš,
Když hvězdy padaly.
Snad víš??
Přečteno 396x
Tipy 17
Poslední tipující: Noc17, Amonasr, Móny, Lioness, Nikita44, básněnka, Kett, Zrzi, Frr, Petbab, ...
Komentáře (16)
Komentujících (7)