Anotace: Nejspíš vám opět zkazím domněnky.. :)
Kam ztrácíš se má pochybná vůle,
kam ztrácíš se,
když opouští mě tma
a já zůstávám
s pocitem viny
sama
Odcházím i s pocitem deště,
který laská, pálí
ale mě nehřeje a dál
nechávám padat
naše sliby jak
mrtvé listí
do ohně
…
a s myšlenkou na léto
odcházím do zimy
Zajímavě napsané, druhá polovina se mi moc líbí, konec mě dostal
Pěkné : )
05.06.2016 00:17:10 | gemini
To je silný
17.05.2016 20:11:26 | Mácha
V jakém slova smyslu?
17.05.2016 20:21:41 | Laven De Brig
Ty pocity na mě z toho sálají, smutek, beznaděj, vina a na konci jiskřička naděje, malá ale je tam.
Líp ti to vysvětlit neumím, tak to na mě působí...
:-)
17.05.2016 22:00:07 | Mácha
...nemám slov... Tvá tvorba, Laven, dotýká se mého srdce.. Díky, L.
01.05.2016 15:18:25 | tvořilka