Tak, tak, velmi sprááávně, ... to nemusí někomu sedět:-), ale zachránil jsi to tím Jsem nic ... .Nic si z toho ale nedělej, i my jsme jen prach a v prach se taky obrátíme, Všichni.Pěkné:-)
04.05.2016 11:34:51 | Jeněcovevzduchukrásného
Dík :-))
...vím z minula, že ne každý to spolkne, proto jsem to dal do anotace, aby se tomu včas každý vyhnul :-))
04.05.2016 11:38:10 | Mácha