líbí, líbí ... přesně takhle se normálně vztekám já:)))
02.05.2016 19:44:31 | Ragnell
Příteli, chci ti dát naději, neb zdá se mi, že tvá slova bolem věčným a neznalostí víry oplývají, jelikož láskou takto mrhati a nechávat se strhnout proudem nenávisti nepřísluší žádné živé bytosti, pouze bezvěrcům a lidem vyznávajícím odlišnou rasu.
02.05.2016 19:15:02 | Father Freddy
To víš!!!Aby mě to vletělo do huby! Syp s tím ke stomu...!
CoTe...ten chlapský vzdor napsal dost dobé vyznání...ST...tak tohle potřebuješ? ;-)
02.05.2016 16:29:33 | Malá mořská víla
...ach duše Tvá.. Nesmírně hluboká a zraněná.. A přesto tys silná osobnost, Tvé nitro pláče velmi hlasitě, pomstou Lásky jsi předčil pomíjivost citu a překročil jsi hranice a dostal jsi se až k nepomíjivému cítění :-)
02.05.2016 16:00:40 | tvořilka