Anotace: ...
Třeba jsou klišé, ale myslím že se tam hodí...
.....jednou přijde .....
...:-)
03.05.2016 15:55:53 | Mácha
děkuji.... jde o ten pocit, o to že v ten moment si tak člověk skutečně připadá, že nikdy nedorazí, ale pořád vím že ano :)
03.05.2016 21:55:55 | madness.is.freedom
Jasně rozumím ti .....jo v tu chvíli má člověk pocit, že už nikdy nedorazí...:-) ....ale neboj ten pocit je vždycky špatnej...
04.05.2016 00:05:21 | Mácha