Anotace: ...
bdít i za chladnė noci,
vzdát se všech svých snů
a upadnout s tebou do tvých temných dnů,
kdy však ještě pomoci můžeme
a kdy v té temnotě sami jen plaveme
Jak jen ti mohu pomoci od téhle hloupé nemoci,
musím to začít tak brát, mé přání pomoct ti vzdát,
protože temnota není má partie, každý, kdo propadl
nedýchá, nežije!
Mě jsi pomohla, díky :-*
16.06.2016 20:24:08 | Malá mořská víla