Chcem...
Anotace: túžba po živote, po pravdivosti a plnosti
Chcem ísť, svet.
Nepripravená vojsť
do tvojich útrob.
Pri úplnom dotyku
teba vo mne.
Si hrubý, svet.
Ale ja chcem ísť.
A v tvojom vnútri
zažiť
orgazmus žitia.
Si hrubý.
Tak poď a pritiahni ma.
Silne a mocne.
Chcem ísť,
tak mi ukáž ako.
Přečteno 227x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)