Zvuk
Anotace: 4/5/2016 * In vino veritas
Zasel jsi střípky nejistoty
do duší zlomených andělů
kráčíš stopami zavátými strachem
do nekonečna probdělých nocí
jsi zrádce vlastních očí
vnímáš už jenom zvuk
jako ozvěnu svázanou v popelu
zajatci cizích osudů
jako posedlí hledající náhradu
za chyby, co neponaučí
ta hudba nezní tak jako dřív
už nechci vědět, které všechny
zradil jsi
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Mates.21, Lioness, Jin&Jang
Komentáře (0)