V pološeru
Anotace: Tma našlapuje opatrně, rozsévá písek z lazuritu. Vítr rozptýlil mrtvé ohně, po chladné poušti snů...
Tma našlapuje opatrně,
rozsévá písek z lazuritu.
Vítr rozptýlil mrtvé ohně,
po chladné poušti snů a citů.
Sedím nad vínem nedopitým,
poslouchám kroky v pološeru.
Noci jsou pusté v prázdném domě,
nemůžu spát a tak jsem vzhůru.
Tma našlapuje opatrně,
a nikoho se nedotýká.
Tvé tělo hladí cizí dlaně,
jen budík ještě tiše tiká...
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Móny, Zrzi, Jin&Jang, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)