Skvrna krve
Jsem rozpitá kaňka, skvrna krve
rozlévající se po břiše
jezero slz, které vyplakala jsem
po všech těch nocích bez tebe
má mysl na cestách časem
neukotvená
ztrácím sebe, ztrácím tebe
dokonalost není věčná, nevděčná
to, co jsem, jsem jen já sama
ne ty, v mé mysli, v mém těle
znásilněná minulost
protkaná bolavou přítomností
slova nic neznamenají
pravdu uvidím jen v očích tvých
neměnnou
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Lioness, Janna
Komentáře (0)