Potřebuji nutně ovace,
abych dostal nějaké dotace.
Chci prachy potřebné k životu,
pak můžu za kraviny utrácet.
Dokud je budu mít,
tak budu alkohol pít.
Až zas nebudou,
tak další budu chtít.
Požádám o další potřebné dotace,
v koloběhu peněz začnu se potácet.
Na co mi jsou prachy,
když umím je jen utrácet.
Musím najít lidi co s prachama umí,
ví jak je rozmnožit a do blba nečumí.
Do té doby dotace házím za hlavu,
budu chodit pěšky, ušetřím za dopravu.
ale maš to pekneeeeeeee :-) :-D
08.05.2016 00:23:13 | tvořilka