Přelud myšlenek
Anotace: když se myšlenky honí hlavou
Procházím ulicí, jen tak bez cíle,
myšlenky plynou, bez píle.
Osamělá, a se srdcem na dva kusy,
občas, zabolet asi musí...
Zrmzlý únor a přitom sníh nikde není,
procházím ulicí ve svém snění.
Lampy ozařují moji tvář,
mě nechce se domů,
cítím tu velkou zář,
jak hýbá se nálada nahoru a dolů.
Lehký úsměv a přitom smutek mám,
občas štěstí postrádám.
Však je tu také něco, co hřeje i drtí,
láska, strach, ze života a smrti.
Noční ulice a já třesu se zimou,
snad mé myšlenky brzy zhynou.
Vždyť i svět dokáže krásný být,
tak proč musím pořád jenom snít?
Procházím ulicí, a myšlenky prokleté,
nesměju se...
tak sakra nemysli, a čiň se! ...
Komentáře (0)