Já
Sluneční svit na tváři
zvuk dotyku podrážky tenisek
mé rozečtené příběhy
tichá cesta lesem
jistota blízké tváře
milý úsměv prodavače
a černá díra v břiše
už scházíš jen ty...
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Jin&Jang, Lioness, Mácha
Komentáře (2)
Komentujících (2)