Vše a nic
Anotace: já dýchat skoro zapomněla, já blahem jsem se chvěla, já prostorem jsem zněla, já byla náhle celá....
já dýchat skoro zapomněla,
já blahem jsem se chvěla,
já prostorem jsem zněla,
já byla náhle celá...
já byla vše a přitom nic,
to velké nic bez hranic...
Komentáře (0)