Asociativa
Anotace: Fanatická asociace na půlnoční téma...
Sbírka:
Stručné verše
„Život je větší, než si myslíš“
Řekl anděl a otřel ze své sekery krvavou šmouhu
„Není lehké obstát na té dlouhé pouti“
Kapky mu pomalu stékaly po křídlech
Nemohl popřít svou věčnou touhu
Dusit oběti a brát jim dech
A párem křídel na zádech
Rozdmýchával vichry ze všech světa stran
Řinoucí se do bezedných jam
Bestiálních zemských tlam
A zavalující louky
A lesy
Stromy
Ukrývající běsy
Požírající časem sešlé domy
Hroby stále žijících mrtvol
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, bogen, Jin&Jang, Móny
Komentáře (1)
Komentujících (1)