euforie
Pole mění svoje barvy
a uzavřelo tě do zakázaných končin
Bolelo to v srdci
Bolelo to sladce
jako nahý těla v noci
a když přivál vítr heroin
zamiloval jsem se
do zápalu Anarchie
do řádu chaosu
a nespočetných orgasmů
do zvuku rockových dnů
co mi přinesli klid
našel jsem svůj řád
řád ve vagínách dlouhovlasých dcer
a na dně mužských stisků
miloval jsem
zamlžený okna od kouře
a prázdný flašky na dně bývalých jezer
bylo to jako šukat dítě
bez smilovaní
s naivitou šílenýho psychopata
a každej jako ty
se jednou probudí
z ničeho
z prázdnýho sexu
z nemocných myslí
a nebo chcípne
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteRayne, Lioness, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)