Dík
Jsi mi přítelkyní, kritičkou,
mým dětstvím, mou bolestí, láskou
Jsi mi vším
Tak drahá, známá a bože jak stejná
S mým hlasem a smíchem
Jsi mi tak podobná a jiná
Za chvíli…….snad za dlouhou….
Ach, jediná……...krev mojí krve
Má jistota
Děkuji za Tebe,sestro.…..Jemu a hlavně jim!
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)