Pod svými víčky
skrývám celý svět,
ve svých snech
jsem všechno a nic.
Pod tvými víčky
byly všechny odpovědi,
tečky k otazníkům,
zkrátka nic víc...
Když otevřeli jsme oči,
byli jsme každý sám,
to málo, co znám
vzal čas.
Tak zavři oči
a sni můj sen,
spolu poplujem
vstříc osudu,
my dva, spolu, zas...