vítaj tě do tvýho života
vítaj tě do tvýho života
na vrcholu tichý věžě
ze který se valil dým
a krvavý závoje
co tekly z nohou
byla to moje pocta
a tys skočil
bez varování
měls mi pomoc k šílenosti
a nekonečným orgasmům
každej chce ovládnout svět
byj tam pokoj co jsem našel
ale padal jsem
s tebou
s těmi co chtějí ovládnout svět
a věž schořela
jako nahý těla židů
co naházeli na kupu
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Mácha, Jin&Jang, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)