Renesance
Je to prý východ, nouze a svět,
víš, oni to dělají:
zakážou vstup na módní ulici
a ty jsi za mřížemi
- krásná a vyzdobená
jako celá renesance umění
a čekáš na vysvobození
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Jort, CoT
Komentáře (3)
Komentujících (2)