Anotace: nevěsta...
maluje do kůže
obrazy promáčené
slzavá nevěsta
nevěrná bohům svým
pro lásku
myje si tělo dešťem
pro vášeň
voní se po růžích
pro pády
vstává
dřív než by chtěla
nedospale nedospělá
k snídani černá káva znova
pro štíhlost obřadů
osamělá...
...a voní po blýskání na časy v krajině leknínových jezer...:-D* ST***
18.05.2016 21:06:26 | Frr
Díky Jiří...nejlepší voda na mlejn :-)
Pozor, už trénuji po Pražsky ;-).
18.05.2016 23:27:38 | Malá mořská víla