Proč??
Jen pár vět ve zlobě
a tolik zbytečná slova.
I slunce ztratilo se z nebe
a každý den smutně,
začínáme znova.
Kde sílu brát a znovu cítit štěstí?
Nejistota, co s další hodinou přijde,
zas jen příval stesku věstí.
Kam ztratila se pohoda a pocit lásky,
co nebýval nám cizí?
Proč najednou, já pro něj, on pro mě,
nezdá se být ryzí.
Dny jen povinnostmi propletené
a slova "Miluji tě" za:
"Co mělo být a ještě tohle musíš",
jsme vyměnili bez váhání.
Proč, když vzpříma životem jít
zdálo se být snadné,
my raději volíme si klopýtání.
Smysl všeho, jeden v práci vidí,
já bez výsledku hledám,
v potocích svých slzí.
Stejně jako před měsícem,
týdnem, včera i dnes.....pláču.
Jak dál? Vím jediné,....
mě bolí to a mrzí.
Působí zklamání. Jakoby vše vyprchalo a odcizilo se souznění. Najednou má cestu svou a už je to jinak, než bylo na začátku. Působí na mě, že vše je pomíjivé a je velmi bolestná a pravdivá...Myslím, že to dřív nebo později potkají všichni.
10.08.2019 19:22:39 | Krahujec
Působí zklamání. Jakoby vše vyprchalo a odcizilo se souznění. Najednou má cestu svou a už je to jinak, než bylo na začátku. Působí na mě, že vše je pomíjivé a je velmi bolestná a pravdivá...Myslím, že to dřív nebo později potkají všichni.
10.08.2019 19:22:39 | Krahujec
Váš úděl mě mrzí a bolí též,
ve vašich slovech je pravda a láska, nikoli lež. ST :)
04.07.2017 15:21:48 | mirecek