Anotace: Děkuji Václavu Navrátilovi
stejně jako včera
vše ztichlo
okna se dívají
pár podvečerních chodců
kdesi rachotí v zámku klíč
stejně jako včera
někdo se vrací
týž muž
táž žena
okna je vidí
vše plyne
a nic se nehýbe
Ale přesto, rád bych zasyk:
Dvakráte v tutéž vodu ani v týž vzduch nevstoupíš, pravil by klasik.
02.01.2019 16:47:16 | Špáďa