Pro mou krásu nic nevidíš,
pro mé vlasy bolest cítíš
Avšak nejsem až tak zlá,
nejsem tak nebezpečná,
jako tisíc sester vcelku
...
Řekni co jsem za chvilenku!
Nevím.. :-)) co jen to může být? :-))
Nádherně napsaný, St.
17.05.2016 23:46:59 | tvořilka