ROZHOUPANÉ ZNAMENÍ
Symbol ve tvaru kříže
v rytmu pohybů
vpřed a vzad se houpá
Blyštivá cetka na krku
znamení víry
zlatý přívěsek na řetízku
Po chvíli dvě těla zvláční
a mezi sebou
uvězní symbol ve tvaru kříže