šepot moci
čekal jem na kopci
kde se slunce dotýkalo svejma paprskama
purpurovejch květů
/otče?/
/ano synu?/
/může bejt moc neviná?/
a pak jsem šukal svoji matku
nepřipravenej na svět
obmotanej mrakama
a nekonečnou euforií
co proudila z vraždy
a vypuzený krve
/tohle je moc synu/
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: WhiteRayne, Frr, Jin&Jang, Lioness, Mácha
Komentáře (4)
Komentujících (4)