Tak mě napadlo....že...Všechny cesty vedou do Říma, lemované alejemi křížů a každý z nás máme někde svůj Řím, kam se vracíme a čas ten je jen iluzí našeho uspěchaného světa co se žene do záhuby.....
Parádně napsáno
20.05.2016 21:17:59 | Mácha
Nesmírně citlivě napsáno...
Tvůj text, prosím, si ukládám, děkuji.
20.05.2016 18:35:59 | Helen Zaurak
dokážeš říct "obyčejné" lidské trápení neobyčejně:) - když se zdá, že tráva vrůstá ... zaraž ten kříž hluboko do svahu a jdi, kam tě nohy ponesou:)
20.05.2016 07:56:10 | Ragnell