Na Měsíc
Anotace: 20/5/2016 * Tichá večerní myšlenka.
a tak si tu píšu písničky
o zamrzlých řekách
a lesních vílách
do prstů šeptám ti sny
zdály se ti před rokem
snad zítra mi nepoví
že dávno přešel jsi most
který vede na Měsíc
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Lioness, Mácha
Komentáře (3)
Komentujících (2)