Anotace: ...marně se budete v koutě krčit u svíce, až pod kacíři vzplanou hranice...
Sbírka: Země ran
K nebi se tyčí
špičaté kápě
našich kněží
a na železné kříže
tiše sněží.
K nebi se tyčí
zaťaté pěsti
a marné je v polibcích
hledat štěstí.
K nebi se tyčí
křižácké meče
měsíc se skrývá
za mraky
a krev teče
KREV TEČE!