Pře dunělo srdce kluby
a ráno se popletlo s večerem
tak že den vůbec nebyl
sny jsou jen pokroucené iluze života
…
koupila si svět v květináči
a voda na něj padá z kropítka
mraky se někdy mračí
stínítka
ruce plné hlíny
a v nich semínka
pantomimy
úsměvy od pěny
údery ticha