Anotace: Věnováno mému vlkovi :-)
Je pro mě nový
Ten pocit
Že něco může být
A prostě je
Sedí
Odtikává
Hřeje...
Je pro mě nové
To štěstí
Oči
Jarní louka
Úsměv
A nic víc
My dva...
A možná sova
To kdyby nám došla slova
Za horkých letních plískanic...
Fakt moc pěkný
22.05.2016 13:32:07 | Mácha
Děkuju :-)
26.05.2016 21:57:43 | terezkys
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?