Tam
VIP-vesmír láka ma
milujem výšky
nikto od Adama
nebol tam, líšky
dávajú dobrú noc
solventnej pýche
čo je moc, to je moc
- zahriakli Psyché
mudrci, chichotu
podľahli naraz
vysmiali prírodu
podobnú navlas
ich vlastnej vizáži
v zrkadle času
výsmech ten vyváži
červeň až z Marsu
zmocnil som sa ufa
v zákryte pochod
neriešiť si trúfa
ten, kto na odchod
zatrúbil, Jericho
oblúkom minie
pred búrkou je ticho
mlčať povinne
nebudem, krídla mám
pre každý prípad
k najvyšším úrovniam
mierim bez výsad
obludných odľudov
prestížnych bohov
zo spleti osudov
nočnou oblohou
Přečteno 396x
Tipy 11
Poslední tipující: Květka Š., Helen Zaurak, Amonasr, Frr, VEDz RVAHEs, poeta, Mácha
Komentáře (4)
Komentujících (3)