Až ustelu
a v Tvoji knížce
přečtu poslední řádky
rozsvítím všechny
hvězdy pro pohádky
a všeptám Ti
do spánků
pár něžných vět
pro kouzlo
křehkých přání
pro celý Tvůj
nevinný svět
který právě teď
tiše spí
pro všechny dětské sny
kam nesmí dospělí...
Mám ráda Tvé "dětské" básně, veršování, je v nich respekt i hebká něha... :-)
25.05.2016 15:19:12 | Helen Zaurak