Anotace: němým svědkům tvé krásy
Tvá duše
mezi pražci
železnic
a smutkem
ušlých zisků
a ztrát
.
.
plápolá
jako vítr
v polích
plamen
nenarozených
dětí
vůně
stočená
ve tvých
vlasech
diagram
života
a smrti
.
.
jsi tak krásný
a mě to bolí
.
.
svírám svůj
lístek
.
.
už jsem zapomněla
jak se dělá
úsměv