C'est la guerre
Řady jsou prořídlé
nasáklé krví
útok veden po křídle
a mrtvá těla hrozivě smrdí
Šrapnely a šlachy
lítají vzduchem
ti nahoře pijí šnaps a hrají šachy
nemají nic společného s mrtvolným puchem
Rozkvetlé aleje
spálené na prach
kde je Bůh,kde je
když jarní krajinu zaplaví déšť z lidských šlach
Namísto polibků
jen palba z pušek a děl
namísto jemných dotyků
jen hromada zmrzačených těl
A za nehty špína
šeptá smrti píseň
a do ruda zbarvená hlína
nasává z mrtvol plíseň
Tohle je válka
běsnění z pekel
ďáblova sebranka
vykopaných válečných seker
Tohle je válka
jen smrt a zoufalství
tohle je válka
jen křik a vandalství
A místo ke Kristu
modlíš se k Satanu
radistu,tankistu
když bodáš do chřtánu
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Oxík, Tomáš Pavlík, Kubíno
Komentáře (0)